2021-02-03 07:29:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ma egy váratlan kiadás megingathatja jó kedvét

Napi horoszkóp február 3-ra 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma egy váratlan kiadás megingathatja jó kedvét. Kesergés helyet inkább örüljön annak, hogy van miből fedeznie a számlát. Ha otthonában vált szükségessé a javítás, az is a javára válik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szokásosnál is érzékenykedőbb lehet a mai napon. A munkahelyén is talán jobb, ha magányos munkába merül, és az estét se szánja a nagy beszélgetéseknek. Elvonulásra, merengésre szólítják önt ma a csillagok.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma végre lépnie kell egy ügyben, amit eddig sikerült halogató technikájával megúsznia. Nem várhatja el, hogy a sült galamb magától a szájába repüljön. Csak az első lépés nehéz, utána könnyebben fog menni, mint gondolná.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy barátja furcsa vállalkozási ötlettel áll elő. Fanyalgás helyett gondolkozzon el az érvein. Talán nem is olyan sületlenség, amit mond. De még ne kötelezze el magát teljesen, aludjon rá egyet, mielőtt bármit mond!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Mostanában úgy érezheti, hogy magára maradt egy fontos kérdésben a munkahelyén. Pedig lenne, aki önnel ért egyet. Keressen támogatókat magasabb körökben. Örömmel meghallgatnák az elképzeléseit!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még csak a hét közepén járunk, és ön máris ólmos fáradtságot érez tagjaiban. Volna rá mód, hogy valamilyen felüdülést találjon a mai napon. Egy nagy séta, utána egy forró fürdő csodát tehet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szokásosnál keményebben léphet fel a munkahelyén, amivel kivívhatja egyesek nemtetszését. Azonban, különösen, ha ön a főnök, nem tehet másként. Az eredményekért önt is éppen úgy számon kérik, és akkor önnek kell a hátát tartania.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nem várhatja el még a társától sem, hogy kitalálja az ön gondolatait. Mondja el neki egyértelműen, mit is szeretne. De azért azon se sértődjön meg, ha ő esetleg mást akar. A harmónia nem adott, azért folytonosan meg kell küzdeni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai nap jó hangulatban találja. Rendkívül optimista és extrovertált természetének köszönheti, hogy még a bántásokat is jobban viseli, mint más emberek. Még arra is hajlandó, hogy egyszerűen elengedje azokat a füle mellett, ha látja, hogy van még mód az együttműködésre.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Most kellene lépéseket tennie anyagi helyzetének stabilizálása irányában, erre most kitűnő lehetőségei adódhatnak. Valamilyen pénzügyi tranzakcióval, szerződéssel, vagy társulással kapcsolatban tehet szert nyereségre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg a teendője, a legjobb, ha listát készít róluk, és szigorúan tartja magát az időbeosztásához. Egyéb esetben magának okozhat kalamajkát azzal, ha a találkozóiról elkésik, vagy elfeledkezik egy fontos kérdésről – márpedig a hátráló Merkúr erre hajlamosítja.


Halak: II. 19. - III. 20.

A szokásosnál keményebben léphet fel a munkahelyén, amivel kivívhatja egyesek nemtetszését. Azonban, különösen, ha ön a főnök, nem tehet másként. Az eredményekért önt is éppen úgy számon kérik, és akkor önnek kell a hátát tartania.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: